Ervaar het ultieme outdoor gevoel

4×4 Toyota Landcruiser

Huur een luxe 4×4 Toyota Landcruiser mét daktent voor een echte offroad ervaring

Een bijzondere ervaring met onze 4×4

Slapen in een daktent is een bijzondere ervaring. Je ligt hoog en droog, en hebt een geweldig uitzicht op de natuur én de sterren.

Ervaar het ultieme outdoor gevoel

Slapen in een daktent is een bijzondere ervaring. Je ligt hoog en droog, en hebt een geweldig uitzicht op de natuur én de sterren. Ga op roadtrip door Europa, of bezoek de vele mooie plekken die Nederland rijk is. Onze 4×4 geeft jou de vrijheid om te gaan en staan waar je wilt. Geen plek is onbereikbaar. Met deze krachtpatser draai je je hand niet om voor een mooie tocht off-road.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Uitrusting

De auto is uitgerust met bijzonder veel luxe opties. Er zit een 40 liter watertank in, waardoor je altijd vers water hebt en met de ingebouwde douche kun je zelfs in de ongerepte natuur fris aan je dag beginnen. Door de koelkast én vriezer heb je altijd koude hapjes en drankjes bij je. De buitentent geeft je privacy als je die nodig hebt, en extra zitruimte als het regent. De lithium accu met omvormer zorgt ervoor dat je ook in de wildernis je telefoon of camera kunt opladen.

Je kunt zo instappen en vertrekken. Als je een mooie plek in de natuur ziet, zet je de auto neer, je klapt in een paar minuten de tent uit en je kunt genieten. Wie wil dat nou niet? Bij ons ga je onbezorgd op reis. Jij zorgt voor een goed humeur, wij doen de rest!

 
 

Standaard inbegrepen:

  • Buitentent

  • Dakkoffer

  • Koelkast én vriezer

  • Kooktoestel en keukengerei

  • Twee luxe kampeerstoelen en tafel

  • Lithium accu met omvormer

En natuurlijk hebben we ook aan de veiligheid gedacht. Zo zit er standaard een ehbo-set en brandblusser in de auto.

Ben je enthousiast geworden? Bekijk de beschikbaarheid en vraag een vrijblijvende offerte aan.

Beschikbaarheid

MDWDVZZ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28

Offerte aanvragen

Onze 4×4 Toyota Landcruiser kun je vanaf 15.00 uur op vrijdag huren, en op vrijdag voor 11.00 uur weer terugbrengen. U mag de auto natuurlijk ook eerder terugbrengen, maar de huurprijs blijft gelijk. De prijs voor één week, van vrijdag tot vrijdag, is €1.195,- incl. btw.

Heb je speciale wensen qua reisdagen? Je wilt bijvoorbeeld de auto huren voor een bruiloft of een weekend? Dan is dit buiten het hoogseizoen soms mogelijk. Uiteraard denken we graag met je mee.

Neem contact met ons op via info@basecamprentals.nl
of bel ons op +31 6 1473 7364 of +31 6 5310 5228.

Offerte formulier

Ophalen is mogelijk tussen 15.00 en 17.00 uur.

Terugbrengen is mogelijk tussen 09.00 en 11.00 uur.