Dé Legertent

De legertent biedt het ultieme outdoor gevoel.

U kunt er voor kiezen om zelf de tenten op te zetten, bijvoorbeeld in het kader van een samenwerkingsopdracht. Wij leveren natuurlijk altijd duidelijke instructies mee, zodat het opzetten van de tent niet mis kan gaan. Of u kiest voor comfort en laat ons de tenten op- en afbouwen.

Wilt u extra comfort in de tent? U kunt kiezen voor veldbedden.

Legertenten zijn te huur voor een midweek/weekend of week. Wilt u langer gebruik maken van onze diensten?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op zodat we een passend voorstel kunnen doen.

Legertent 10 personen
Legertent klein Basecamp Rentals 10 personen
  • 7 x 7 meter inclusief scheerlijnen

  • Grondzeil

  • Veldbedden en/of slaapzakken

  • Biertafels
Legertent 20 personen
Legertent groot Basecamp Rentals 20 personen
  • 7 x 12 meter inclusief scheerlijnen

  • Grondzeil

  • Veldbedden en/of slaapzakken

  • Biertafels

Benieuwd naar onze standaard prijzen? Bekijk het prijsoverzicht.

Vragen of toch vrijblijvend even sparren?

Veiligheid en kwaliteit

Bij Basecamp Rentals staat veiligheid voorop. De zorg voor veilig werken is ons basisuitgangspunt in ons beleid maar ook in onze werkomgeving en ons handelen. De legertenten van Basecamp Rentals voldoen aan alle Europese vastgestelde brand- en veiligheidseisen en zijn goedgekeurd volgens de DIN norm 4102B1.

Alle tenten zijn voorzien van een tentboek. Dit tentboek is samengesteld door Tentech (conform NEN-EN 8020-41:2012), met daarin alle constructieberekeningen en technische informatie. Onze montagemedewerkers zijn VCA gecertificeerd en dragen en hanteren alle verplichte hoogwaardige beschermingsmiddelen. Basecamp Rentals investeert daarnaast in scholing en cursussen, zodat we zowel uw als onze eigen veiligheid kunnen garanderen.

Het ultieme outdoor gevoel

De legertenten van Basecamp Rentals zijn veelzijdig in gebruik. Maak uw evenement af met een echte outdoor beleving. Indien gewenst wordt de legertent geleverd met vele extra’s. U heeft bijvoorbeeld de keuze uit een grondzeil en veldbedden.

Wij komen graag met u in gesprek om te sparren over een maatwerk oplossing. Van festivals tot kleinere evenementen, wij hebben de nodige kennis in huis om u te ontzorgen. De legertenten van Basecamp Rentals staan garant voor een succes en dit weten wij als geen ander.

Kunnen wij u helpen?

Neem vrijblijvend contact met ons op